Home     Contact     Sitemap     Disclaimer      
Logo FINAVAS


ICT


 ICT

Automatisering
Wij bieden IT-support op het gebied van software en hardware in de ruimste betekenis: van advies tot en met levering, implementatie, beheer en onderhoud. Wij zijn voornamelijk actief binnen het MKB met 1 tot 250 computerwerkplekken.

Wilt u standaardoplossingen maar wel aangepast aan uw situatie, dan bent u bij ons op het juiste adres voor de volgende diensten:
Consultancy en advies
Systeembeheer
Service en Support
Installatie netwerken
Levering hard- en software
Software licentiebeheer
Optimalisatie draadloze netwerken.

Interim opdrachten
Organisaties worden steeds complexer en datzelfde geldt ook voor de ICT-toepassingen die de organisaties moeten ondersteunen in hun dagelijkse processen. Veranderingen in ICT-systemen komen daardoor ook steeds frequenter voor en zijn meer en meer een multidisciplinaire aangelegenheid geworden.
Juist in deze situaties hebben organisaties behoefte aan externe expertise zoals interim projectmanagement: ervaringen met projecten in tal van andere organisaties kunnen een frisse nieuwe input betekenen. Wij bieden hiervoor een op maat gesneden oplossing.

Webdevelopment
Uw producten op internet? Een Content Management Systeem? Een handige rekentool voor uw bezoekers? Een daadwerkelijke oplossing betekent in onze ogen simpelweg een prestatieverbetering, oftewel dat uw investeringen renderen. Wij bieden hiervoor een betaalbare oplossing.

Hosting
Wij bieden kwalitatieve internetdiensten met persoonlijke service en vernieuwende mogelijkheden voor bedrijven en particulieren op het gebied van web- en serverhosting, domeinregistratie en e-mailmanagement.

Copyright © 2008 Finavas. Alle rechten voorbehouden.
E-mail: info@finavas.nl